sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Mossen trimmi

13 kuukautinen ilopilleri juuri trimmattuna. Tuhannet kiitokset Annukalle karvataiteilusta!
Posted by Picasa

lauantai 24. toukokuuta 2008

Oulaisten ryhmänäyttely

Oulaisten ryhmiksessä tuomarina Jari Laakso. Pojat pärjäsivät hienosti saaden ainoat mustien erit vertauskuvallisella likakaivotestillä ..eli käyttövalmis vaikka viemäristä kertaravistelulla ilman pesua! Mosse oli ROP ja Manne PU2 .
Mukana matkassa pienimpänä muttei vähäisimpänä Mannen tytär Hilima joka ensimmäisen näyttelynsä ( ja eka juoksunsa ) kunniaksi läpäisi myös kirkkaasti Laakson karvatestin ja pussaili itselleen KP:n ja ROP-pentu pokaalin kovasti lupaavan arvostelun kera.
Ihanasti meni myös naapurin mh Wallun eka virallinen esiintyminen: sertti ja vsp. ROP tyylikkäästi Satun kasvatti Nita. Mukavia tuttuja oli paljon, aurinko paistoi ja matkassa parasta A-ryhmää. Kiitos Annukka ja Saana kaikesta avusta ja seurasta ja kiitos Korven perheelle kameroinnista!

Kuvassa mustien ROP:t Hilima (vas) ja Mosse

Posted by Picasa

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Valtakunnallisen agilitypäivän satoa

Saana ja Manne eka kertaa ulkoradalla agiliteeraamassa OKK:n virallisissa kisoissa. Eikä ainuttakaan treeniä aiemmin ulkona... Mahtavaa menoa ja nousunolla taas upealla ajalla. Pari koirakkoa nopeampina meni tuloksissa edelle, mutta pronssisija kelpasi ( kuin lätkän MM:ssakin...) hyvin.
Toista vuotta treenanneen kaksikon agilityura: kolmet viralliset kisat, yhteensä 6 starttia, joista 4 tulosta, niistä kaksi nousunollaa, joista nyt pronssitila ja yksi voitto. Uskomatonta, mutta totta!

Toisaalla Mannen hulivilitytär (7 kk) opetteli näyttelykäytöstä mätsarissa ja hopeasija tuli ! Hienoa Lotta ja komia-Hilima; tuomarin pussailu kannattaa:)))
Posted by Picasa

torstai 15. toukokuuta 2008

toukokuu=tokokuu

Toukokuun arki-iltojen aktiviteetit : Maanantaina Mannen toko KAS:lla, ti Mannen toko OKK:lla, ke Mannen BH-kurssi ActiveDogilla, to Mannen ja Saanan agi KAS:lla ja pe Mossen toko KAS:lla.
Kuvassa Mannelan pojat tokottaa paikallaoloa Haukkukeitaalla raesateesta huolimatta tänä aamuna eli omatoimitreenejä pidetään tietty vielä lisäksi. Viikonloppuihin mahtuu vielä trimmaukset ja näytelmät mutta emännän bodycombatit jää tässä kuussa käymättä;)))
Posted by Picasa

sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Uutta äitienpäiväksi


Mannen ja Mossen kotisivut täyttivät vuoden ja sinä aikana koiraelämässämme tapahtuikin niin paljon, ettei uutispäivitys meinannut pysyä perässä..eli blogiin mekin päädyttiin! Suurkiitokset webmaster-Satulle , jonka apuva varmaan tarvitaan jatkossakin!
Mannen pikkuveli Morris tuli yökylään ja extrapitkästä suolenkistä huolimatta vaudikasta menoa riitti toista vuorokautta lähes tauotta;)))