sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Suolla


Ruskassa hehkuva suo on vetänyt magneetin tavoin vakkarilenkille jo 4 kertaa tällä viikolla ja se näkyy: Muskeli-Mossen valjaita on väljennetty 2 cm ja Mannen reidet ovat teräskunnossa kymmenien kilometrien singahtelusta. Mosse on päässyt herättelemään aamu-unisia teeriä ja iltamyöhäällä on kuulosteltu hyhmän ja hämärän laskeutumista luomoavaan maisemaan . Tänään osuimme lenkille samaan aikaan hirviperheen kanssa, unohtumaton elämys!
Posted by Picasa

lauantai 20. syyskuuta 2008

Siikajoen pentunäyttely

Sturm (=Urkki) ja Sonne (=Nemi) hurmasivat tuomari Marjo Järventölän tänään Siikajoen pentunäyttelyssä. Mannen ja Amelien puolivuotiaat pikkupennut olivat ROP-VSP -pari kuten kuvasta näkyy ja saivat luksusluokan laatuarvostelut.
Isot onnittelut kasvattaja-Marjalle (kuvassa oik) ja Päiville:kiitos kuvasta!

sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Mosse VSP 7.9.08 Hki

Kuva : Xtravaschnauza. Kiitos Heli!

Kuvasta selviää pääasiat, mutta kiitokset onnistuneesta viikonvaihteesta myös kummityttö Almalle (4-v.), Ella ja Anni Ihlbergille Mossen hellästä hoidosta Lintuvaarassa perjantaina, kun emäntä luentojen jälkeen nautti rapuillallista Kulosaaressa SM-ilotulitusta ihaillen! Kiitokset Annukalle, joka briljeerasi menestyksekkäästi kasvattajan taiteilemaa viikon vanhaa erkkarin trimmiä edelleen. Kotimatkalla lentokentälle pysähdyimme Tuomarinkartanon syysnäyttelyssä Gisa Schickerin arviossa, josta tuloksena siis mainosti nuorten luokan voitto FinnSieger -pisteineen ( Mossen kolmas) , PU1, VSP ja sertti.

Posted by Picasa

maanantai 1. syyskuuta 2008