maanantai 26. tammikuuta 2009

Mannelan tuleva apuemäntä ; )

Pakkaskuvia


Viikonvaihde hurahti rankalla ratsastuskurssilla, vaan lauantaina ehdittiin nelijalkaisten poikien kanssa ihanalle suolenkille kipakassa, upean aurinkoisessa säässä. Toistaiseksi arkisin töitten jälkeen ei umpipimeälle suolle ole ollut menoa, mutta onneksi päivä pitenee vauhdilla ; )


Posted by Picasa

maanantai 19. tammikuuta 2009

Juva 18.1.

Kuva: Lotta Penttinen, kiitos!

Mossen kanssa lähdimme Juvalle ryhmänäyttelyyn Merzin ja Vallun kaveriksi. Kisa oli tiukka, vaikka osallistujia oli vähän. Mosse voitti rodun ja pääsi poseeraamaan kisassa valioituneen veteraaninartun , isotätinsä Black Drop Samuelin tyttären Bright Eyes Black Queenin ja tuomari Marja Talvitien kanssa.
Makkaraniemen Bed and Breakfast oli ranskalaisen ravintolan tasoa ruokajuomia myöten paitsi paljon viihtyisämpi (unissäkävelystä viis;)): kiitos Merzille ja vanhemmille vieraanvaraisuudesta ja lupsakasta seurasta!

tiistai 13. tammikuuta 2009

Kajaani KV osa 2

Mosse VSP, Giuliano Biasiolo, Heathkeepers Front'n Center ROP
Black Drop Jewel Gold PN2, VaSert , VaCA
Mannen poikaset Urkki ja Pietu Posted by Picasa
Pian, Pasin ja Sannin kanssa vietimme pyhäaamun talvisessa Kainuussa . Pääosissa olivat kuitenkin Mosse ja Sohvi, joiden menestys oli mieluisa yllätys kuten kuvista näkyy! Hienot näytelmätulokset tuli myös Mannen pojille ja Nemi-tyttärelle ensimmäisessä virallisessa kisassa sekä rouva Amelielle. Kiitokset Marjalle jälkeläisten aktivoinnista ja Pasille oivasta kyydistä!

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Kajaani KV


Mosse VSP sert CACIB;) Tuomari Giuliano Biasiolo. Suvun tulokset kuvineen tulossa...
Posted by Picasa

tiistai 6. tammikuuta 2009

Uusi vuosi 2009

Uusi vuosi vaihtui villeissä kotipippaloissa uskomattomassa säässä. Ulkona puhalsi myrskytuuli 28m/s nopeudella eikä rakettien pauke Manneakaan häirinnyt. Työkiireiden takia vanhan vuoden muisteloihin ei ole ehtinyt aiemmin, mutta oli niin mainio 2008 ettei parempaa juuri tarvitse toivoa tälle vuodelle . Koiraharrastuksissa ainoa takapakki tuli tokossa mutta syyt siihen on tiedossa ja täysin korjattavissa.

Pikku-Mossen näyttelyvuosi oli huikea: 3xCacib, 10xSERT ( 9 kotimaista, 1 Virosta), 4x varasert, 4xROP 3x VSP. Sertteistä "parhaat" tulivat Finnsieger-tuomareilta Kari Salminen , Gisa Schicker, Marianne Holm ja Friedrich Machauer.
Mannen alkuvuoden agikisat Saanan kanssa sujuivat kuin unelma. Näytelmäpuolella ehdoton huippukokemus oli Kuopio KV:ssä: Javier Sanchezilta valioluokan voitolla Stylish top class dog -arvostelun kruunaamana tuli FinnSg -pisteet komeasti täyteen.
Molempien poikien kanssa tuli reissattua ja paljon! Kiitokset uusille ja entisille koiraystäville mitä parhaimmasta seurasta ja hienoista kokemuksista!

Uudenvuodenlupauksia en ole koskaan tehnyt, mutta nyt tuli poikkeus, josta taatusti tykkää kaikki meidän viiden urosta ;))


Posted by Picasa