tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kesätiistain jatkoa

Ella I. ja Bitte aurinkoisessa apilapellossa


Hurmuriheppa
Kaverukset hullunkeinussa

Aamullisen silmäpeilauksen ja kahden vuoron koiranlenkityksen jälkeen tiivistä työpäivää seurasi onnistunut tallikeikka tärppityttö Bitten sekä kummityttö Alman isosiskojen Annin ja Ellan kanssa. Näppärät apujoukot huolehtivat ihastuttavan itseohjautuvasti koirasta ja valokuvauksesta, josta hurjasti kiiitoksia !
Hyvä alku upeine kuvineen (a'la Anni Ihlberg ) uudelle polleblogille, toivotaan ; )
Posted by Picasa

Kaisalla Akuutissa

Mossen silmät on nyt toisenkin kerran virallisesti tarkistettu ja kaikki kunnossa ; )
Posted by Picasa

lauantai 27. kesäkuuta 2009

Hellettä !

Valloittava Wette viihtyy ja vilvoittelee varjossa iiristen juurella.

Ajatuksena oli nyt iltasella startata Mossen kanssa Jällivaaraan treffaamaan tätiä ja Ruotsin serkkuja. Pitkään hautunut hevosen hankinta aktivoitui vaan nyt niin realistiseksi että mullisti ajatukset ja arvojärjestyksen täysin ja taidetaankin pikkumustien kanssa laatia toimintasuunnitelmaa pollen varalle luksuskelissä joessa lilluen ; )

Vaan vielähän sinne KV:een hyvinkin ehtis...

Bitten viikon kestänyt juoksuaika sujuu mainion vaivattomasti ilman yhtään mitään ylimääräistä sählinkiä. Vasta tänään, juuri ennen viikon kalastusreissulle lähtöä Mr K ystävällisesti viritti portit työhuoneen ja makuuhuoneen oville, jotta asumuseron ja ulkoilut saa järjestymään sujuvasti, kun varsinaiset tärppipäivät koittaa.
Posted by Picasa

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Wunderbaumit ja Mosse Minnan koirakoulussa



Posted by PicasaBitte-Wette -kaksosten tiivis tehotoko Tupoksen maalaismaisemassa loppui eilen ja vain yksi Mossen agilitykurssin korvauskerta enää jäljellä ennen heinäkuun pakkolomaa. Uskomatonta kyllä, kiitos pätevän opetuksen, 20 esteen kisarata on Mossenkin kanssa nyt "liidetty".. ! Merzille kiitokset kuvauksesta!

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

lisäys ; )

Ja vielä edelliseen liittyen , kiitokset KV:n kuvauksista, Tyylitassun Sari! Pessimistisissä fiiliksissä Nikon jätettiin kotiin , mutta pikkupokkarin pakasta löytyi myös tämä Sarin taiteellinen otos Rovaniemen poutapilvisestä taivaasta ; ) taitaa tulla kesä?
Posted by Picasa

Juhannuksen saavutuksia


1. Bitte -kimuli (31cm) päätti keskikesän juhlan kunniaksi alkaa "isoksi" ja aloitti juoksut eilen! Emäntä kaivelee medullan syvyyksistä muistoja, miten nää narttujen jutut oikein menikään..
2. Mooses esiintyi tänään eka kertaa valioluokassa Rovaniemen KV:ssä, voitti urokset ja tienasi itselleen VSP- ja CACIB -pokaalit.
3. Isoveli Manne osallistui myös samaiseen näytelyyn , kun muinoin jäi Finnsieger -tuomari Rita Trainin tapaamatta erkkarissa ja tuloksena mainiosti PU3 -sijoitus ja upea arvostelu.

Kiitokset Pialle Mannen handlauksesta ja mukavasta kyytistä, Sannille ja Sohville matkaseurasta ja Annukalle taidokkaista mahalinjoista !
Posted by Picasa

perjantai 19. kesäkuuta 2009

Juhannusaaton poseeraukset ; )


Bitte yllä, Wette alla

Mosse yllä ,Manne alla
Posted by Picasa

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Kotisivut muuttaa

Ikioma ponihäntäpoikamme Tatu otti pitkän harkinnan jälkeen vastaan kesätyön ja lupasi päivittää kotisivut ; ) Etusivun kuva on jo saatu kesäiseksi ja eiköhän ne Wunderbaumienkin omat lokerot saada pian esille !
Tervetuloa jatkossa uuteen osoitteeseen :
http://www.mannejamosse.webs.com/

maanantai 15. kesäkuuta 2009

Näyttelytreeneissä


Saksan PSK yllätti komeilla sukutaulualbumeilla pitkine rekisterinumeroineen jo viime viikolla vain 3 kk odotuksen jälkeen! Ja pitihän sitä heti kokeilla, miten saa ossit menemän Showlinkin järjestelmään ; ) Kuvassa Bitte tämän illan nätössä. Kiitos Barkwaysin Jarkolle kuvausavusta !
Posted by Picasa

torstai 11. kesäkuuta 2009

Bitten yksärin vuoro




Pikkuneiti Bitte elää hiukan siistimmin kuin veljensä Suttu. Piehtaroinnit suoritetaan voikukkameressä ja vettä ei meillä pelätä , vaikka Saksan suku moista elementtiä kaihtaakin ; )
Posted by Picasa

lauantai 6. kesäkuuta 2009

Suttu-Wette

WWW keskellä Mossen ja Bitten pölyytettävänä!
Sitten kaivelen vähän itse jos täältä vaikka löytyisi välipalaa..
Oi mun luomusuovesihiekkakuorrutuskampausta !

Kutuvetiset suopainit siskolikan kanssa ja sitten kieriskelyä tiimalasihiekassa...ihanaa olla käppänäkakara ja nauttia!
Kotiin tullessa karvat olivat taas priimakunnossa eikä tarvinnut pesuhuoneen kautta kulkea! Ja yöksi mamman viereen maate!

Posted by Picasa

perjantai 5. kesäkuuta 2009

Mossen vapaailta





Yllättävän ylimääräisen agilitytreenin jälkeen Mosse pääsi rentoutumaan suolle, vaikka emäntää arvelutti viikon takainen kohtaaminen kyyn kanssa...tällä kertaa eniten pelotusta sai aikaan Wette, joka kaivoi esille 7 km lenkillä sekä muumioituneen räksän että verisen pitkäkyntisen petolinnun koiven. Ja kiva poikanen vaihtoi onneksi mukisematta saaliit koirankekseihin ; )

Posted by Picasa

Treenivapaapäiväperjantai




Porvoon erkkariin ajelun sijasta vietettiin koirien kanssa vapaaehtoista treeniperjantaita kotikentällä. Alkuun Manne ja Saana kertasivat Minna Jokisaaren yksärivalmennuksessa saamiaan knoppeja: vauhtiharjoituksia , irtoamisia ja kontakteja. Kakkaraiset ja Mosse seurasivat silmä tarkkana Mannen menoa ja jopas Mossekin sai uutta meininkiä hyppyihin ja pujotteluun ... siis vimppa kuvassa ponnistaa Mooses esteen yli; ) Penat treenasivat innokkaasti putkea ja loput jätettiin hautumaan .

Posted by Picasa