sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Oulu KV 19.7.09

Mannen ja Amelien poikanen Sturm alias Urkki edusti sukua ja upeasti kovassa seurassa PU3 ; ) Onnittelut Marja ja Urkki!

Posted by Picasa

lauantai 18. heinäkuuta 2009

Mosselle morsian

Mosse sai tänä viikonloppuna yökylään ekan oman tyttöystävän ja seurustelu sujui mallikkaasti. Pikku-Mosseja toivotaan syntyvän kauniille ja superlempeälle emolle syyskuussa ; )

Posted by Picasa

Bitte ja Manne ratsastusleirillä



Posted by PicasaUpea lomaviikko Ylirannan ratsutilalla. Leiriläisten lellivauva Pimpula käyttäytyi isojen nelijalkaisten seassa kiitettävästi Mannen näyttäessä mallia.

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Black Drop -ryhmä Laukaan näyttelyssä 12.7.09

ROP kasvattajaryhmä, tuomari Marianne Holm ja kylmät väreet nostattava, täydellisen tyhjentävä, kahden lauseen arvostelu ! Oli suuri ilo ja kunnia olla Mossen kanssa osallisena ! Suuret kiitokset kasvattajalle ja ihanalle BD porukalle !

Roppiryhmälle tarjottiin rodun kotimaasta hankittua laatukuplajuomaa Ukin marenkien kera ; )

Tuomari Marja Talvitie esiarvostelee, iso kehä odottaa...

BIS2 kasvattajaryhmä mustat kääpiösnautserit , kennel Black Drop : Oili ( BD Jewel Onyx) Moona ( BD Madonna), tuore FiMva Olga (BD Lorelei) ja Mosse ( BD Luce)

kuvat : Tiia ja Suski Lastula

Posted by Picasa

Olga -sisko FiMva



Mannen ja Mossen ihana systeri Olga huipusti Laukaan KR-näyttelyssä Suomen näyttelyvalio ja roppiMossen VSP, JEE!!! Onnea Suski ja syntymäpäiviä viettävä suku, jonka mukana Mossen&ossien kanssa oli ilo viettää sateisenaurinkoista viikonloppua! Kiitos!

kuvaus: Tiia ja Suski Lastula

Posted by Picasa

Mosse Laukaa KR 12.7.09




Mosse vaihtoi sujuvasti Audista ( kiitos vielä Annukka !) bemariin ja paikkakuntaa Kemistä Ouluun ja edelleen Wunderbaumien kanssa sukuloimaan Keski-Suomeen . Tavoitteena / toiveena oli osallistua kasvattajaryhmään Laukaan näyttelyssä . Tuomari Marianne Holmin tiukan syynin jälkeen Mosse oli uskomattoman hienosti ROP. Muista syistä jäimme vielä loppukehään ja kiitos ihanien sukulaisten sekä ryp4 mustahopeaveteraaninartun makkaroiden: esiintyminen sujui kerrassaan hienosti. Trimmivinkit saatiin korkean tason konsultaatiossa, josta opiksi on otettu ja suuret kiitokset!

Posted by Picasa

Kemi 11.7.09

Kaikkien rotujen kansallinen näyttely Kemissä. Alunperin tarkoitus oli handlata Hilima, joka ei ollut ilmoittautunutkaan. Sukua edustivat kisan ainoat kolme mustaa Mosse, ja veljensä Mannen kauniit ja rohkeat lapsoset Nemi ( Sonne ) sekä Urkki ( Sturm ). Menestys olikin Hilkka Salohallan tarkan arvostelun myötä täydellinen kolmoisvoitto: Mosse ROP, Nemi VSP sertti, Urkki PU2 sertti. Annukalle miljoonat kiitokset serttikakaroiden trimmeistä ja mainiosta seurasta Oton kanssa sekä oivallisesta kyytistä !

Kuva: kennel Tyylitassun Sari , ISO kiitos !

Posted by Picasa

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Back in basic ; )

Wunderit eka kertaa vajaissa: Aatut toimii myös osseilla hienosti!
Ihanaa: nelikko lenkkeilee taas porukassa, vaikka pimpulapimu yöpyykin vielä kaksijalkaisen poikaystävänsä Tatun kanssa. Tärppipäivät vaativat ennakoitua jykevämpiä erityisjärjestelyitä, kun Bitte itse hyppi urosten perään 80cm korkean umpivaneriaidan yli !!! Voipa olla että tuleva pentuagilitykurssi on esteiltään hiukan vaatimattomampi... Suoraviivaisiin, fiksuihin uroksiin jo tottuneelta perheeltä vaati jonkin verran ymmärrystä tämän kakaran kiima kolmen uroksen seassa, mutta B-sarjan legendaBabs -mammaBellona sarjan jatkaja Bitte on sen verran mukava tyttö että kyllä kannatti ; )
Posted by Picasa

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Kokkolan VSP-ROP -kuva

Kiitos Mossen veljen Romin emännälle Katri Orrenmaalle ihanista kuvista !

Kokkola KV 5.7.09

Bitte-tyttö lähti kirittämään Mossea ja Wallua Kokkolaan onnistuen varsin hyvin: Mosse oli VSP ja sai CACIBin. Tuomarina Marjo Järventölä. Kiitos Merzille mukavasta matkasta!

Yllä tallustaa Mosse , alla Wallun tyylinäyte
Posted by Picasa

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

OKK:n agilitykisat

Näin meillä valmistaudutaan starttiin ; )


Voittajakoirakko ja tuomari Jokisaari, alla pokaaliposeeraus : )

Tähtiranking -iltakisat Haukkukeitaalla, tuomarina Minna Jokisaari. Harvalukuisista medikakkosten osallistujista Manne ja Saana ykköstilalla, keppisähellyksestä huolimatta ; ) Kiitokset taas Anni Ihlbergille kuvista, Ellalle Mannen huollosta sekä Annukalle Audin lainasta ja Mossen "jäähdyttelystä" . Suuret kiitokset myös Karjalaisen Minnalle sekä Leena ja Riku Inbergille briiffauksesta elokuuun SM-kisoihin !

Posted by Picasa