lauantai 20. marraskuuta 2010

Bitte Nalskun rantsulla

 

 

 

 
Posted by Picasa
Bitte, todellinen jokasään koira, kehittää vihdoin koko syksyn odotteltua juoksua. Astutusaikeita on, mutta ei ennenkuin likka on vähintään avoimen luokan edustaja ;D

Hyistä ulkoilua

 

 

 

 

Oulu, Nallikari tänään puolen päivän aikaan. Pari päivää aiemmin Mosse ja Bitte pulahtivat reippaasti Pohjanlahteen jahdatessaan harakkaa. Nyt pysyttiin rannalla.
Posted by Picasa

maanantai 15. marraskuuta 2010

Jyväskylä 14.11.2010 KV

 

 

Parempia Isänpäivän fotoja odotellessa esillä aito kuhertelukuva parista Wette+Olga,jota on suunniteltu kimppaan jo pitempään. Jostain syystä upean kämppäkaverin Olgan saama huomio ei viehättänyt Bitteä lainkaan;) Pikkulikka päätti näyttää kaikki valttinsa KV-näyttelykehässä ja Carlos Fernandez Renau sijoittikin ryhdikkäänä viilettänen kaunisprofiilisen kimulin narttujen kakkoseksi kera varasertn ja -CACIBin. Pojilla oli sitten vuorostaan EH-päivä. BD -kimulit olivat kaikki erinomaisia ja sen myötä kasvattajaluokka kera Mooseksen ROP :D Uskomattoman mukavasti lämmitti kaikkien viikonlopun näytelmiin osallistuneiden Mannelan mustien saama menestys ja seura oli koko viikonlopun aikana parasta mahdollista!!
Posted by Picasa

Jyväskylä erkkari 13.11.2010

 
Yllä Rex( Mosse x Amelie)PEK 2.Alla Wette
 

 
Yllä Mosse, alla BIS BD:t Mosse,Olga,Oili,Wonda
 

Posted by Picasa
Jyväskylän kääpiösnautserierkkari ja sovittu ryhmä, eli reissuun pääsi myös Mosse sakemannikaksosten lisäksi. Heti alkuun suurkiitokset Olgan emolle Lastulan Suskille kaikesta mukavasta matkaan liittyvästä: rento hotelliviikonloppu ja palvelevaa kennelhoviväkeä (KIITOS Tiia,Leena ja Raimo)riitti;D Superkriittinen tuomari Hilkka Salohalla kiinnitti huomiota erityisesti arvosteltavien rintakehään totutun pään ja karvan lisäksi. Mannelan musteista seulan läpäisivät kiitettävästi luokkavoitolla PU4 Wette (Finnsiegerpiste) ja PU2 Mosse. Bitte toimi erittäin hyvin ja oli luokkansa kakkonen häviten ½systeri Wondalle joka pääsi Mossen lisäksi edustamaan perhettä upeiden valioiden Olgan ja Oilin kera ROP->BIS1 sijoitukseen. Huisin hauska ja onnistunut familymeeting!!

Laukaa 12.11.2010

 
Veli ja sen sisko :D
 

:D
Posted by Picasa
Mannelan emännän viimeisen Zanimin -visiitin jälkeen hartaasti odotettu päivä: huraus Laukaaseen tsekkaamaan juuri eläinlääkärin siruttamat ja moitteettomaksi tarkastamat kakarat. Lähes luovutusikäisten Lunan ja Wetten pentujen luonteet olivat superia ja karvat trimaajan unelma: sipaisu pepusta, tassukarvojen leikkaus, extrat pois rinnuksista =>kuviin! Hännänpäät jäi vielä kasvattajalle:D Luksusiltalenkille(ilman penoja)osallistui seitsemän oivallista mustia ja neljän handleria :)

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

KAS agit 7.11.2010

 

Posted by Picasa
Varhainen sunnuntai-aamu ja taas eka rata C meni molemmilla opetteluksi, mutta toinen uskomatonta kyllä lähes ihanneaikaan vimppavälin keppivirheestä huolimatta ja kakkoseksi! D-radan laadun voi päätellä siitä että kaikkiaan ykkösluokassa tehtiin VAIN 4 tulosta yhteensä kaikissa säkäluokissa eli vähän saadaan ollakin polleana! Viikonvaihteen aikana tuli käytyä läpi uskomattomat fiilikset etovasta epätoivosta missSuomi-tyylisiin onnenkyyneliin asti yllätyshyvistä sijoituksista -runsaasta lääkityksestä huolimatta (Arcoxia, Burana, Celebra, Codesan comp, Duact , Nexium..) tai ehkä sen takia :) Aivan parasta antia kolmansista kisoista oli palkitseva tunne onnistuneesta yhteistyöstä lujaluonteisen alkuasukasnartun kanssa,joka esiintyy kiitettävästi muuallakin kuin näyttelykehässä;D Kuva Tiia Mäenpää: kiitos!

lauantai 6. marraskuuta 2010

KAS agit 6.11.2010

 
Posted by Picasa
Kuva by Tea Nuutinen: kiitos! Lyhyesti Pyhäinpäivän menestys: Bitte voitti miniykkösten hyppärin -JEE!!!- ja Tiia-Mannelle hyppyradalta medikolmosissa upea SM -nolla, sijoitus kolmas:) Tuomarina kotikisoissa Minna Väyrynen.

torstai 4. marraskuuta 2010

Health results

 

Bitte ja Wette kävivät silmätarkastuksessa tänään ja molemmat todettiin terveiksi! Joukkotarkastuspaikka oli varattuna myös viisivuotiaalle päämustalaiselle, vaan luovutimme peilauksen sitä tositarkoituksessa kiireesti tarvinneelle terrierrineidolle:) Isäpappaa edusti nyt poikansa Urkki ( FI& SE MVA Sturm ) myös jalostuskelpoisin tuloksin:)

Bitte and Wette had another eye examination and results: both are clear!
Posted by Picasa