perjantai 31. joulukuuta 2010

Joulumuistoja

 
Wette kuusenhaussa yllä. Zanimin Lialein joututerveiset alla:)
 

Jouluviikonloppu sujui rauhallisesti kotona oman perheen parissa. Koko koiranelikko sai lahjaksi 45 minuutin hieronnat kotikäyntinä, jotka lunastetaan käytännössä ensi viikosta alkaen. Mannea pukki muisti uudella pannalla (mystisesti kadonneen entisen tilalle)sekä uhkealla turkisnahkarotsilla, Bitte sai Nina Ottossonin namipuuhapeiton Mossen tyytyessä ihaniin muistoihin tyttöystävä Phoebesta:) Wette oli nelikon lahjotuin ja vietti sporttijoulua kirmaten 2-3 tunnin lenkkejä umpihangessa bordercollie-vinttikoiraseurassa tai Tiian edellä hiihtoladulla.
Posted by Picasa
Kiitoksia kaikille saamistamme runsaista joulutervehdyksistä!

torstai 23. joulukuuta 2010

 

 
Posted by Picasa

tiistai 21. joulukuuta 2010

Ihan uutta!

 

Onnenpoika -Mosse sai mieluisan pikkujoululahjan, kun nuori, upeasti menestynyt ja ihanaluonteinen tyttöystävä tuli Mannelaan viikoksi tositarkoituksella. Missin kovin niukkaa turkkia peittävä punainen puku sopii mainiosti jouluiseen ajankohtaan;). Seurustelu on sujunut hellästi ja onnistuneesti huolimatta isoveljen valvonnasta, Been toimiessa mallikkaasti seuraneitinä.

 

Mannelan emäntä sai pikkujoululahjan FCI:ltä. Kotimaisen mustalaisnimen sijasta järjestö päätyi Mosse -vaihtoehtoon X-Luce. Sen verran yllättävän hintava prosessi kennelnimen hankinta oli, että tällä mennään kotisivujen uudistusta hiljalleen suunnitellen.
Posted by Picasa

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Talvikuulumisia

 

 
Yllä Milo -poika ja alla Defi -tytteli <3 <3

 


Loppuvuosi meinaa hurahtaa ihan vauhdilla, mutta mikäpä siinä, kivassa seurassa:) Yläkuvassa esittelyssä uusin huollettava, Ella -poni kaimansa Ellan kanssa syyslomalla. Ella on muuttanut marraskuun lopussa samaan talliin Kingstonin kanssa ja on mitä rakastettavin lemmikkipolle.
Kisarintamalla on ollut tarkoituksella rauhallista. 21.11. Manne kävi OKK:n kisoissa testaamassa Tiian kanssa hyppärin Eeva-Liisa Pohjasen komparadalla, ja pari selviytyi uhkarohkeista ennenkokemattomista kuvioista mahtavasti hyvällä vauhdilla sisältäen loistavan irtoamisen väärään päähän mutkaputkea. Tsäpäkkä Bitte kehitti tälläkertaa alkuvuoden tuplajuoksun sijasta kahden viikon tipattoman pikajuoksun, joten treeneihin palataan jo tällä viikolla. Agilityharkkoja neidille on kalenterissa lupaavasti kesäkuulle 2011 saakka:D
Posted by Picasa
Mirka kävi tänään ihanine Zanimin -pentuineen pikakylässä ja Wetten 10 viikon ikäisistä kaksosista kuvanäytteet yllä. Molemmat pikkukakarat ovat rakenteeltaan hienoja, superkarvaisia ja luonteeltaan todellisia unelmapentuja! Wetten morsiammen juoksua ei vielä kuulu, mutta onnenpoika -Mossen seuraavat treffit on jo sovittu:)