maanantai 2. kesäkuuta 2008

Tallinnassa

Mossen kanssa ( "xx" hääpäivää viettämässä;))) Tallinnassa. Pääsiassa bongattiin lintuja puistoissa ja nautittiin hotellielämästä poreammeellisessa Zen-huoneessa. Samalla reppureissulla tuli testattua Eestin voittajanäyttely ja paikallinen erkkari.

31.5. tuomarina Benny Blid von Schedvin ja arvostelu, jossa ei moitittavaa löytynyt. Täystypistetty häikäisevä moskovalainen vei junV-tittelin eli meille eri JUK2.

1.6. erikoisnäyttelyssa tuomaroi mustien kääpiösnautsereiden kasvattaja, saksalainen herra Friedrich Machauer . Arvostelu oli niukkasanainen mutta erinomainen ja plussana taas : very hard coat. Sijoitus pysyi samana, mutta junnusertti tuli ja meille luomuSuomalaisille tuo vaatimaton ruusuke merkitsee paljon!
Ja pääsiinpä vielä esiintymään PU kehään oman aidon Ruotsin-papan, Fixus Volleyballin kanssa!

Mossen turnauskestävyys pitkän viikonlopun aikana oli aivan huippuluokkaa oltiinpa siten vieraalla maalla, pätsiä lähentelevässä kehässä, merellä tai ilmassa. Ja serttiä vielä paljon suurempi ylpeyden aihe emännälle Mossen rauhallinen luonne ja ihastuttava käytös: elämä VOI olla todella helppoa 13 kk ikäisen uroksen kanssa, ihan oikeasti!

Kuvista eka tärkeämpi: sorsaparven kiikarointia lähipuistossa;)
Posted by Picasa

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Aivan upeasti teillä on mennyt taas!! Onneksi olkoon Tallinan hienosti menneiden näyttelyiden johdosta :)