sunnuntai 10. elokuuta 2008

Nokia-Tornio


Mossen, Minnan ja Vinskin kanssa käytiin sukuloimassa Nokian ryhmiksessä 9.8. Urosten voiton vei Mannen 11-kk ikäinen pikkuvelipuoli Black Drop Macbeth, mistä ISOT onnittelut! Mosse näytteli ROP-kasvattajaryhmässä mukana hankkien sitä ennen PU2 -sijoituksen, varaserttin ja Finnsieger-pisteen luokkavoiton myötä tuomari Hilkka Salohallalta. Mukavaa päivää erittäin hyvillä ja erinomaisilla arvosteluilla tukijoukkoineen viettivät myös Olga-sisko sekä Oili- ja Moona-serkut .Teltan roudauksesta, mustien stailauksesta ja onnistuneesta sukujuhlasta vastasivat Juha ja Tiina, mistä suuret kiitokset! Kuva: Suski Lastula

Muutaman tunnin yöunen jälkeen Mosse kyyditettiin Tornioon "aamupissalle". Numerolla 1200 nuori herra korkkasi kehän päivän ensimmäisenä ja päihitti upeasti kaikki ruotsalaiset kanssakilpailijansa ROP-sijoituksen , 7.Suomen serttinsä ja ekan cacibin kera. KV:n tuomari Annukka Paloheimon linja siis piti hienosti: Mosse oli 5 kk iässä saman tuomarin arviossa ROP/BIS2-pentu Rengon erkkarissa. Nyt arvostelun kruunasi upea loppukaneetti 16 kk ikäisestä Mossesta : tyylikäs kokonaisuus.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Loistavaa, Mosse!!! Hyvät sijoitukset kumpanakin päivänä ja Torniossa vielä suolaa 'naapurin' haavoihin. Ja milloinkas sitä ROP-kahvittelua on tarjolla?

Tuija kirjoitti...

No jopas! Mahtavat onnittelut Mosselle ROPista!!