tiistai 6. tammikuuta 2009

Uusi vuosi 2009

Uusi vuosi vaihtui villeissä kotipippaloissa uskomattomassa säässä. Ulkona puhalsi myrskytuuli 28m/s nopeudella eikä rakettien pauke Manneakaan häirinnyt. Työkiireiden takia vanhan vuoden muisteloihin ei ole ehtinyt aiemmin, mutta oli niin mainio 2008 ettei parempaa juuri tarvitse toivoa tälle vuodelle . Koiraharrastuksissa ainoa takapakki tuli tokossa mutta syyt siihen on tiedossa ja täysin korjattavissa.

Pikku-Mossen näyttelyvuosi oli huikea: 3xCacib, 10xSERT ( 9 kotimaista, 1 Virosta), 4x varasert, 4xROP 3x VSP. Sertteistä "parhaat" tulivat Finnsieger-tuomareilta Kari Salminen , Gisa Schicker, Marianne Holm ja Friedrich Machauer.
Mannen alkuvuoden agikisat Saanan kanssa sujuivat kuin unelma. Näytelmäpuolella ehdoton huippukokemus oli Kuopio KV:ssä: Javier Sanchezilta valioluokan voitolla Stylish top class dog -arvostelun kruunaamana tuli FinnSg -pisteet komeasti täyteen.
Molempien poikien kanssa tuli reissattua ja paljon! Kiitokset uusille ja entisille koiraystäville mitä parhaimmasta seurasta ja hienoista kokemuksista!

Uudenvuodenlupauksia en ole koskaan tehnyt, mutta nyt tuli poikkeus, josta taatusti tykkää kaikki meidän viiden urosta ;))


Posted by Picasa

1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Oikein hyvää Uutta Vuotta myös teille!! Kajaanissa nähdään... oletko valmiina?