sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Tuplajättipotti = Bitte ja Wette

Auf Wiedersehen, kotimaa!
Ihana syntymäkoti taustalla, pennut pihalla


Hotellissa ollaan hienosti: Bitte vas, Wette oik.


Kolmen jännitykseltä erittäin huonosti nukutun yön jälkeen matka rodun kotimaahan onnistui yli odotusten. Vaikka luonteeltaan upeita ja ulkonäöllisesti palkittuja käppänöitä kotona kaikki 2 ovatkin, nyt sain kokea livenä , mitä tarkoittaa Aito Oikea Kääpiösnautseri . Pentujen isä, Ali on ehdottomasti upein näkemäni rotunsa edustaja. Mikä olemus! Mikä luonne! Siinä moitteettoman Saksan kielen kouluaikana osannut meni aivan sanattomaksi , mutta jatkot pelasti täysiverinen matkaopas Ruusa ja tietenkin pennut , joiden kanssa kemiat kävi 100%yksiin ensisilmäyksellä.


Paluumatkalla päästeltiin autobaanalla niin lujaa kuin tuliterällä Sixtin MiniCooperilla pääsi kohti lentokenttähotellia, joka sekin osoittautui täysosumaksi. Pennut majoittuivat ilmaiseksi , pihalla oiva puisto vilistää, ja roomservice toimitti mahtavaa evästä ilman lisämaksua, kun sisaruksia ei malttanut jättää hetkeksikään yksin. Bitte nukkui oikeassa kainalossa ja Wette mahan päällä ja yö meni taas harakoille, mutta miellyttävästi pentujen tyytyväistä tuhinaa kuunnellessa.


Mossen kanssa lentäminen on ollut helppoa ,mutta näiden kanssa se olikin nautinto: harvemmin keski-ikäinen nainen saa toppatakissa, rönttähousuissa ja reppu selässä osakseen lakkaamatonta ihastelua, joka tietenkin kohdistui kaulalla roikkuvassa koko paluumatkan ajan avonaisessa kassissa tyynesti kököttävään hurmurikaksikkoon ; )

Sekä kotisivujen ( Tummat veljekset) että Blogin otsake -Mannelan pojat -vanhentui tämän reissun myötä auttamattomasti ja taitaa olla muutenkin sopiva aika sivujen uudistua ihanan kevään ja alkuasukassisarusten kunniaksi!



Posted by Picasa

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Jep, hienot ja reippaat oli penskat! Saatiin taas olla "neutraalina maaperänä" koko nelikon ensitapaamiselle, hyvin meni kaikki ja penskat olivat tosi ihania, ilta menikin sitten tahtojen taistellessa... Tervetuloa oikein lämpimästi alkuasukkaille tänne meidän perukoille, odotus oli pitkä, mutta eikös hyvää kannata aina odottaa!

Sari kirjoitti...

VIHDOINKIN!Olen käynyt kurkkimassa jo kuinka monet kerrat että onko mitään tapahtunut. Onkin helpompaa ottaa netissä selvää kuin soittaa... Onneksi olkoon tulokkaasta. Joko suomenkieli taittuu penskalla vai vieläkö on yhteinen kieli hakusessa?