tiistai 26. toukokuuta 2009

Juuka 23.5.09

Upea päivä ryhmänäyttelyssä Juukassa sään, seuran ( erit. Merzi ja Sari) ja varsinkin tuloksien puolesta: Mosse 2 v 6 viikon iässä ROP sert Fi Mva, Tyylitassun Anastacia ROP sert, Tacillan Vincitore PU2 sert Fi Mva. Tuomari Marianne Holmin arvostelu Mossesta : Ihannekoko. Erinomainen tyyppi. Tismalleen oikeat mittasuhteet, tiivis neliö. Ihana ylälinja.Vahva uroksen pää, ihana ilme. Erinomainen jalo kaula. Tasapainoisesti kulmautuneet sopivaluustoiset raajat. Erinomainen eturinta. Tilava, oikeanmuotoinen rintakehä. Tiivis lanne, erinomaisen leveä, oikein viistoutunut lantio. Oikein kiinnittynyt, lyhyt häntä. Erinomainen, varpaisiin asti karkea musta turkki. Puhdas tehokas ravi, säilyttää kauniin ylälinjansa myös liikkeessä. Enempää ei arvostelulappuun mahtunut ; )

Posted by Picasa

3 kommenttia:

Merzi kirjoitti...

Onnea vielä kerran!! :) Hyvä Mosse!
Kiitos itsellesi kyydistä ja seurasta!

Ka kirjoitti...

Ettei nyt aivan ohi menisi... Romi perheineen onnittelee broidia komeasta tittelirivistä :) Kysymyshän oli vaan siitä, että koska?

Sari kirjoitti...

Kiitos matkaseurasta ja kuvista. Hintaahan niille tuli mutta oli sen sen arvoinen ;-). Onnea vielä kerran tummalle herrasmiehelle valioitumisesta. Kuvat lisätty sivuille, karseimmat jäi arkistoon.