sunnuntai 23. elokuuta 2009

Treeniä ja tuloksia


Kakaroiden pentuagit etenevät mainiosti. Wette sai Saanan koulukiireiden vuoksi uuden ohjaajan , viisi vuotta lajia harrastaneen Tiian, jonka oma kolmossuokan kiitäjätolleri jatkaa sairaslomaa. Ilman suurempaa kakistelua Wette totteli sporttista Tiiaa tyylillä, joka sai ope Jokisaaren naaman loistamaan ja ennustamaan parille vaikka mitä jo eka tunnin jälkeen : )
Mutta kovimmat treenit odottavat kaikkia neljää kotona arki-iltoina ja viikonloppuisin kuten yllä näkyy. Naapuruston lapset kavereineen ovat ottaneet koirien hoidon ja koulutuksen todella sydämen asiaksi ja ovat kesyttäneet aiemmin pikkulapsia pomottaneen Bittenkin vähintään 6-0 tai mikä pääluku milloinkin sattuu pihalle pölähtämään. Hirmusti kiitoksia uudet pikkuystävät Monica, Robin, Hugo,Olivia, Mette, Aliisa, Kasperi ja ne noin tusina muuta, joiden nimiä en vielä muista !
Nokian ryhmänäyttelystä Oksana Vertinskan kehästä kuului eilen ihania uutisia, kun Mossen täyssisko Olga ( BD Lorelei ) ponnahti ROP:ksi ja Mannen liki täydellinen eli kolmen jalostustarkastuspisteen sisko Moona ( BD Madonna ) kakkoseksi valioituen mannekiiniveljensä tavoin ensimmäisessä mahdollisessa näyttelyssä vain 3 pvää kaksivuotissynttäreiden jälkeen ! Onnittelut Suski , Arja ja taustajoukot !

Posted by Picasa

3 kommenttia:

Suskila kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :-D Täällä ollaan kyl oltu pelkkää hymyä ROP:sta...
Ja mun kyllä täytyy tulla pelastamaan kaikki mustat noiden lasten kynsistä ;o)

Asi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! On meillä vaan mahtavia koiria!!!!! Hienoa että naapuruston lapset voivat tuolla tavoin telmiä teidän koirien kanssa, tekee kaikille osapuolille oikein hyvää. Terveisiä immeisille ja rapsutuksia koirille!

Sari kirjoitti...

Tuota voi kyllä jo kutsua todelliseksi kakaroiden siedätyshoidoksi! :-)