sunnuntai 22. marraskuuta 2009

21.11.09 tapahtumia

Posted by PicasaEnnätyslämpimänä marraskuun lauantaina TT-Audiin pakattiin 3 koiraa, agilitykassi, näyttelyreppu ja viikon eväät Mosselle, jonka näppärä tyttöystävä ajoitti juoksunsa sopivasti Jyväskylän KV:een.
Manne lähti OKK:n kisoihin Saanan kanssa ja tekikin mainiosti A-kisassa voittoon oikeuttavan nollaradan riipaisevalla 0.8 sekunnin yliajalla. Kiitos Pena ja Saana Mannen huollosta!
10 kk ikäinen Bitte-tyttö edusti itseään upeasti sijoittuen konkareiden seassa PN3:ksi ja ansaitsi toisestakin virallisesta näyttelystään varasertti-ruusukkeen uruguaylaiselta tuomari Bernando Bucher Regazzonilta. Annukalle jälleen gloriaa Bitten kampauksesta!
Todellinen sokeri odotti kuitenkin pohjalla kun pääsimme Bitten kanssa Laukaaseen tapaamaan Liiaa: kuinka voikin pieni eläin olla niin täydellinen ; D Onnittelut jälleen Zanimin -Mirkalle tästä kauniista ja fiksusta typystä ja kiitokset kestityksestä!
Kuvia näyttelystä on tulossa, yllä tähtisilmä-Liia ja Bitte

2 kommenttia:

Merzi kirjoitti...

Isot Onnittelut viikonlopun menestyksestä!!!:)

Asi kirjoitti...

Kiitos mukavasta ja kannustavasta seurasta Tuula! Kyllä Bitte-neiti vaan on kaunis ja hyväkäytöksinen! Täytyy olla tosi tyytyväinen tuloksiin sillä tuomari oli tiukka. Ei muuta kuin Wette-velikin kehiin mukaan! Onnittelut Mannelle agi-menestyksestä! Moona yrittää tulla kovasti perässä kunhan vaan mamman jännitys vähenee.... Ja millonkas seuraavan kerran kisataan näytelmissä? Iloista viikonalkua teille kaikille!