maanantai 8. maaliskuuta 2010

KAS agit 6.-7.3.2010 ja vauvauutisia




Tekisi mieli todeta, että kuva kertoo kaiken olellisen, mutta Mannelan emäntä on ikuistettu niin paljon itseään parempaan seuraan medi kolmosluokan kärkikaartiin kättelemään tuomari Jari Tienhaaraa että jo tästä kunniasta soikena rehellinen tilitys: Lauantain startit iltayöstä kilpaa kiristyvän pakkasen kanssa sujuivat Saanalta ja Mannelta upeasti, vaikka A-radan peränurkan hyppy lipsahti väärään suuntaan . B:n tiukka-aikaiselta hyppäriltä tuloksena 1 ratavirhe ja loppusijoitus vielä hämärän peitossa kun kiireellä paettiin pakkasta kohti kodin lämpöä ja ruokaa. Sunnuntaina Manne oli oivassa kisavireessä tunnin jokijolkuttelun jälkeen, mutta handleri tautikuumeessa:/ Mamman ½-epätoivoisen Facebook -tilityksen myötä järjestyi 15 minuutissa vapaaehtoinen pelastava enkeli Peltokosken maneesiin valmiina sokkotreffeille. Tienhaaran radat kolmosluokille olivat extrapitkät ja tosi kimurantit; useampi tuttu handleriguru raahusti jo rataesittelyistä hengästyneenä ja huokailen..Vaan Manne -poika se ei tutustumisia tarvinnut vaan teki työtä kaskettyä ja juoksi Minna"Guru"Karjalaisen kanssa C-kisan voittoon päihittäen parsonin, pumin ja meritoituneet kromot;D Sunnuntain D-lähtö päätyi hopeasijaan Pasin ja Vipun ohittaen ansaitusti tuoreen kisaparin (molemmille kärkimedeille 1 ratavirhe) : heille ei todellakaan ole häpeä hävitä! Minna-Manne -show poiki mairittelevia handleritarjouksia, jos vastaava pulmatila vielä toistuu (emännän itsensä ollen armottomasti möllitasoa ilman lisenssiä ) sekä ilahduttavan paikan Mr. Coolmanille kesän Agirotu -mittelöön paikkalliseen pro-käppänäjoukkueeseen !



Kisapäivän kruunasi viesti Oulunsalosta: Amelie synnytti nopeasti ja vaivattomasti kolme mustaa, potraa poikaa ;D Hirmusti onnea Karhukoplasta Marja ja Amelie!

Puppynews: Amelie delivered three puppies last night, all are black boys. Congratulations Marja! Good work Amelie and Mosse!

2 kommenttia:

tuk kirjoitti...

Apua ja anteeksi ! Räpläsin sivuja ja Mirkan onnittelut Mannelle tästä veks...noloa!

Mirka kirjoitti...

Eli uusintana:mahtavat onnittelut Manne!!!!!!!Hyvin vedetty "vieraan" ihmisen kanssa!!!