lauantai 14. elokuuta 2010

OKK:n kisat 14.-15.8.2010

Uhkarohkea yritys osallistua OKK:n kisaviikonloppuun: Tiia nousi petistä ja samantien juoksemaan Mika Moilasen ratoja 2 viikon virustautivuoteelta; Manne pikaviritettiin toistakuukauden aktiiviselta treenitauolta unohtaen hetkeksi uudet koulutusstarategiat suoraan kilpailuihin. A-lähtöä sai tosissaan jännittää Tiian kunnon takia, vaan yllätyshyvin sujui: nollarata alle ihanneajan ja sijoitus pronssille! B-lähtöön jännitysmomentin toi lähestyvä ukkonen ja kahdella ratavirheellä kiireesti tauolle kotiin. E-kisa oli Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin joukkuekisa, jossa Manne starttasi medien ykkösenä KAS:a edustaen . Tulos oli partasuunelikon (2xparson+kromo) paras ja lämmitti +27 asteen helteessä kovasti: nollarata melkein 5 s ihanneajan alituksella! Joukkueen sijoitus oli 5.s. Vielä vain maskottina mukana kisoissa kulkeva vakkariseuralainen Wette kävi tuomari Jari Tienhaaralla virallisessa mittauksessa ja tuloksella 34 cm  kisakirja korkattu:'selevä' mini ;D
Toisena kisapäivänä ratkottiin yksilöpiirimestaruuksia ja upeeta taas: sekä hyppyrata että agi ratavirheittä, hypyltä viikonlopun toinen SM-nolla. Yhteistuloksissa Manne piirimestaruuskisan viitonen tuloksella, joka ei ollut monen sekunnin päässä pronssista. Mäenpään perheelle suuret kiitokset osallistumisesta turnaukseen ja oivasta seurasta!