maanantai 17. tammikuuta 2011

Vuoden 2010 saldoa

 
Bitten rusetit kahteen ikävuoteen mennessä
Bitte's award ribbons until 2 years
 
Vertailuksi yllä Mossen( 3½v.) ruusukeet ja alla Mannen (5v) paitsi agiruusukkeet joita toisen taulullisen verran:)
For comparison Mosse's (above) and Manne's (except agility prizes)below
 
Posted by Picasa
Bitten viimevuoden saavutuksia: 2x ROP, 3xVSP, 6x serti, 3x varasert, 2x vaca. Lappeenrannan erkkarin ROP oli pitkän matkan päässä, mutta näyttelytuloksista arvokkain FinnSieger -pisteineen:)Paras yhteinen kokemus emännän näkökulmasta oli ensimmäiset viralliset agilitystartit Ylöjärvellä upeissa puitteissa ja mitä upeimmassa seurassa! Ja se eka agilityvoitto kotikisoissa!

Tiialla punkkaava, Mäenpään suvun hurmannut kuuliainen vaihto-oppilas Wette kasvatteli alkuvuoden karvoja leikattuun takakinttuun. Sertejä Weellä viime vuodelta 2xROP ja 1x VSP:stä kolme, lisäksi hienosti 2xCACIB. Huikein saavutus oli Oulu KV:n tuplapotti.

Priimat lonkat, kyynärät ja polvet omaava Manne teki hienoa tulosta agilityssä. Loppuvuoden uudelleenkoulutus hidasti kisatahtia, mutta virallisia startteja oli kuitenkin yli 40! Dramaattisimmat menestykset tammikuinen keikka Kemiin, jossa häikäisevä nousu kolmosiin ja piirimestaruuskisan 5.sija Haukkukeitaalla elokuussa.

Onnenpoika Mosse nautiskeli vuodesta melkein honeypuudelina, mutta pyörähti näytilläkin neljästi. Rodun voitto ja extrakehut Soile Bisteriltä kesäkuussa Muhoksella oli hieno hetki. Hiukan kauempana helteisessä Druskininkaissa juhlittiin best male- sijoitusta kera 7.CACIBin ja LT -muotovaliotittelin:)

I haven't bought any of my dogs for shows or competitions. I've looked for healthy company both physically and -most important- mentally; so all the glory shown above is really a great bonus to me and an honour to breeders!

6 kommenttia:

Tii kirjoitti...

Sanoisinko, että aika komea näky, VAU!!!

tuk kirjoitti...

Kiitos Tiina! Peukalot ruvella noista Been ruusukkeiden junttaamisesta:)

Ka kirjoitti...

Tätä en voi mitenkään kirjoittaa pienillä kirjaimilla... ONNITTELUT ja syvä kumarrus :)

tuk kirjoitti...

Kiitos!!

Mirka kirjoitti...

Mahtavaa tulosta!!!!ONNITTELUT!!!! :)

tuk kirjoitti...

Mirkalle kiitos !!