lauantai 21. toukokuuta 2011

Sweden, Piteå 21.5.2011

 

Ei kahta ilman kolmatta - vaikka turnausväsymys oli valtaisa, trimmausapulainen luusas, navigaattori oli hukassa ja usea muu niksi vastusti ankarasti suunnitelmaa..Unet jäi taas neljään tuntiin kun herätys soi 04 ja eiku Mannelan emäntä kohti länsirajaa, Piteån kansallista kaikkien rotujen näyttelyä. Tuomari oli jälleen spesialisti Finnsieger -listalta: Elisa Koivunen. Sotkuisella ja karkealla sorakentällä (blondi-Audi imuroitava!) Mossen takapotku jäi vajaaksi,mutta arvostelu oli hieno ja jo ERI/ valioluokan voitto superelegantista vastustajasta sai naaman messingille! Been yritin lämmitellä kunnolla jäätävässä tuulessa ja nappiin meni!! Mycket harmonisk och vackert hund. Vägvinnande rörelser. Strävhårig o helsvart. Vackert huvud och utm. svansansättnig: päästä pyrstöön kehuttu kimuli ansaitsi valioluokan voiton, paras narttu-sijoituksen ja toivotun Ruotsin sertin kuuden tyylikkään paikallisen hyväsukuisen nartun kirsun edestä. Bitten mammaloma alkaa huikean hienosti VSP -pallilta!
Posted by Picasa
Bitte acted superiously, specially her movements were top today in Piteå dog show and she received a Swedish CAC from Finnsieger judge Elisa Koivunen.

4 kommenttia:

Merzi kirjoitti...

Hurjan paljon onnitteluja!! Tehotytöt olleet jälleen vauhdissa:D Hyvä Bee!:)

Ka kirjoitti...

Huh huh! :D Onnittelut.... taas ;)

tuk kirjoitti...

Kolmen viikonlopun showtournee takana..monta rumaa aikuisten sanaa ois voinu postata varsinkin eilen ja tänään aamulla. Vaan nyt -kiitos parhaiden mustien- aika nauttia menestyksestä : <3 Enjoy!:)

tuk kirjoitti...

Katri ja Merzi : superkiitokset!!