lauantai 25. helmikuuta 2012

News

Foto: Manne after having great double zero results today in Active Dog's agility competion and triple zero was not far:) Thank you Tiia & family!
Kolmen viikon räkätaudin takia päivitykset edelleenkin valitettavasti tulevat sentin pätkissä ja myöhähässä. Sohvin ja Wetten pikkukakarat voivat upeasti; viikossa trio on edennut  köllöttelystä riehakkaaseen painiin ja karkailuun pentulaatikosta! Varsinkin poikapentu Winston on tämän emännän mieleen: pitkäpäinen, sysimusta ja karkeakarvainen gentleman hurjasteleviin siskoihinsa verrattuna! Isä -Wette on sairastellut valitettavasti takaristisiteen vammaa, mutta toipuminen sujuu erinomaisesti. Asiantuntevasta fysioterapiasta iso kiitos Kaisa Vakkurille! Mannen edelliset kisat OKK:lla 12.2. sujuivat mallikkaasti varsinkin kakkosrata josta, aginolla jäi sadasosasekunin päähän. Meno oli ihailtavan sujuvaa sekä Sami Topran että Jarmo Jämsän radoilla, vaikkei kisakirjaan tullutkaan kuittauksia. Sen sijaan eilisissä kotikisoissa Active Dogilla kävi paremmin kuin hyvin: Anne Viitasen ekoista agiradoista huikeat tuplanollat ajoilla -4.11 ja -5.13!! Sijoituksena viides molemmista starteista MM-taituri Nicola Giraudin näyttäessä ylivoimaista voitonmallia. Hyppäri sujui yhtä lupaavasti toiseksi viimeiselle esteelle, jossa ponnistus lähti hurjan kaukaa ja johti renkaan hajoamiseen melkoisen ryminän kera. Moisesta hätkähtämättä vimppa hyppy ja tulos 4.s ajalla -1.32.  Mannen ohjastajalle Tiialle jättionnitelut tuloksista ja kiitokset  unohtamatta perheen huoltojoukkoja!
Posted by Picasa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oioi<3 onko tuo käppänä? minulla on musta-hopea käppänä<3 rakkaita ystäviä/perheenjäseniä nuo koirat<3 ihanaa blogia pidät!:)