tiistai 8. toukokuuta 2012

Last weekend's results

 Up: TT 6 months
 Up: Zanimin Lialei . Down : X-Luce Amex
Last weekend was busy for Mosse's offspring:. In Posio Zanimin Lialei charmed judge Jari Laakso with excellent movement despite arctic weather and she was Best Of Breed black with CAC. 10 months old X-Luce Amex was too big but had very fine critique. In Lahti pepper&salt X-Luce Boss had VG (very good) by Spanish judge Fernando Quilis Bonet, with young handler Milla: both first time in the ring:) 
Thanks a lot Milla& Satu, Merzi and Mirka for  these activities!

TT:n puolivuotispäiviä ei juuri muistettu juhlistaa, kun Mossen tytär Liia vietti meillä vauhdikasta viikonloppua kesälomailevan omistajansa kera. Sää Posiolla oli hyytävä, mutta kauniisti kehittynyt ja upeasti liikkuva tytteli näytti parhaansa ja voitti rodun .Reissukamu Weeti sai nyt ekan virallisen arvostelun, jossa rakenne, luonne ja esiintyminen  arvosteltiin kiitettäväksi, mutta Enon ROP -pentu oli Laaksolle liian kookas eli tuloksena nolla. Lahdessa vielä tummmahko pippurisuola velipoika näyttäytyi myös eka kertaa kehässä nuoren handlerin Millan kanssa saaden  EH:n. Lahjakas Lialei jatkoi esiintymistä OKK:lla agilitykisoissa, mutta toiminnantäyteinen ohjelma ja myöhäiset startit hyydyttivät eikä kakaran kolmansista kisoista sitä nousunollaa&sertiä kakkosiin ihan irronnut. Kiitos Satu , Milla, Merzi ja Mirka!

1 kommentti:

Mirka kirjoitti...

Iso Kiitos taasen "mummilan" väelle täysylläpidosta viikonloppuna.Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia.TT oli ilo tavata livenä,hurmaava luonteinen nuori herra...hauska äijä!!!
t.Mirka ja Liia