perjantai 20. heinäkuuta 2012

Vet check

Appointment was mainly for Mosse's (left) rutine vaccination but TT needed a tapeworm drug and Manne ear checkout. Down you can see Mosse's metabolic and renal  test results which are more than perfect! I'm so happy for Mosse and his offspring!

Mossen rabiesrokotus veti viimeisiään ja käytössä oli TT:n mätsäristä voittama rokotuslahjakortti eli kattava terveystarkastus labrakokeineen teetettin perjantaiaamuna Oulun Eläinklinikalla vakkarilekuri Ilkka Lakovaaralla. Labrapakettissa saatiin munuaisten toimintakokeiden lisäksi metaboliset, maksa- ja sokeriarvot, joiden lukemat vahvistavat että Mosse on huippukunnossa ja elänyt todella terveellisesti:) Kääpiösnautserin kauneus/komeus eli näyttelymenestys ja terveys eivät ole itsestään selvä yhdistelmä eli olen todella huikean tyytyväinen näistä tuloksista sekä Mossen että varsinkin jälkeläisten puolesta!
TT:n huolettavasti kadoksissa ollut passi löytyi onneksi Mossen rekkarikansiosta ja ekinokokkihäädöt on asiallisesti aloitettu. Samalla keikalla tsekattiin vielä Mannen korvat ja siksi koko trio kävi onnistuneen aamulenkin vaihtelun vuoksi Kaakkurissa eikä Ranta-Kastellissa.

Ei kommentteja: