tiistai 25. syyskuuta 2012

Agility news


Up: Manne@Agility Finnish Mastership Race
Foto: Pirkko Riekki

Down: TT @Schiphol
Manne and Minna Karjalainen had success last Saturday: a  zero result with a new handler is a great start for this couple!
TT had only home obedience and show training during the last weeks, but now we are back in agility business;)

Minnan ja Mannen yhteistyö alkoi OKK:n kisoissa lupaavasti: Minna Väyrysen nimmari on kisakirjassa ja sijoitus agiradalla pronssille. Manne näyttää todella mieltyneen uuteen handleriinsa ja silminnäkijöiden mukaan meno radalla oli todella rentoa ja iloista. Kiitos Minna omatoimisuudesta emännän työreissun aikana ja osa kunniasta Mannen vireästä suorituksesta  taitaa kuulua  Hannalle ja Karjalaisen viehkeille tyttökoirille!

Häpeällisen pitkän treenitauon jälkeen myös Barbi-koira TT jatkoi agilitytreenejä. Viikonloppuharkkoihin me ei revetä näyttelysuunnitelmien takia ja kaikki muu vapaa aika  vietetään tänä syksynä todennäköisesti lumoavassa Marjaniemessä. Activen pentukurssien betonipohjilta ainakin eka kerta Minna Koirakoulussa oli helppoa kertausta ja todella kivaa!

Mossen ja Bitten musta jälkeläinen X-Luce Amex eli Weeti oli päässyt vaivihkaa kasvattajan huomaamatta  tekemään tuloksia  voittaen  KAS:n  möllimestaruuden 1.9.! Hurjasti onnea Merzi todella lupaavasta aloituksesta iloisen ja nopean kakaran kanssa!!

1 kommentti:

Merzi kirjoitti...

Kiitos Tuula! Weetin kanssa on kyllä ilo harrastaa agia!:D