sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Hattula 17.9.2011

 

 

 
2nd Schnauzer Pincher Speciality Show was is Hattula. Wette's 11 month old son Milo (Zanimim Milou) was too short for judge Oksana Vertinska and had VG. Sister Defi (Zanimin Majlei) was second in junior class with excellent. Mosse did again a great result with young handler Pinja being second best male!

Hattulan kakkoserkkariin mustia oli ilmoitettu 13 kpl. Lunan ja Wetten kakaroista esiintyi ensin 11kk ikäinen Milo, joka oli tiukahkon, vanhanaikaista snautserityyppiä arvostavan tuomari Oksana Vertinskan mielestä liian lyhyt ja sai EH:n. Siskonsa Defi kiri mainiosti ERIllä junnujen kakkoseksi ja sai todella muikean arvostelun! Pinja huolehti Mossesta ja tekikin sen hienosti: sijoitus oli PU2 sukulaispoika Igorin voittaessa pidemmillä askelilla ja isommilla hampailla:) Nämä kaksi olivat ainoat SA:n arvoiset mustat urokset. Kiitokset Mirkalle majapaikasta ja kestityksestä ja Pinjalle matkaseurasta ja handlauksesta!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Kiitokset itsellesi ja Pinjalle seurasta sekä avusta!!Näillä reissuilla on aina mukavaa,koska tunnelma on rentoa eikä mennä pitkin hampain eteenpäin. ;)
Majapaikka non-stoppina meillä taattu eli ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. =)

tuk kirjoitti...

Kiva Mirka! Kisakanit harkinnassa:)