tiistai 13. syyskuuta 2011

Mosse Estonian Show Champion

 

 

 

Now it was time for us to have a little vacation: first pictures of Mosse are 10.9. from a beautitful town Raasepori (ex- Tammisaari), where "the Great Hunter" of course chases seabirds early in the foggy morning. Next day he was seen in Estonia , Viimsi national dog show and had a CAC from local judge Linda Jürgens. Now Mosse's official tittles are FIN Ch, EE Ch, LT Ch, SE Ch, FinnSieger Black Drop Luce.

Kiitos upean helteisen kesän ja ensimmäisten omien pentujen, reissuja ei tänä kesänä tullut tehtyä, vaan nytpä mentiin vajaa 5 vrk:tta putkeen. Matka vei Laukaan ja Ruutanan kautta Raaseporiin tuttavien taiteilijaresidenssiin, jossa Mosse pääsi muotokuvaan ja sai ex-tempore mairittelevat kehut sekä käytöksestään että ulkonäöstään Jörn Donnerilta:)! Tammisaaren linnusto on inspiroinut Mossea aiemminkin ihan kutuojauintiin asti, mutta nyt tyydyttiin ihastelemaan rannalta käsin kelluvia sorsia ja joutsenia;) Viimsin kansalliseen näyttelyyn sekä ilmot että matkajärjestelyt oli tehty todella viime tingassa. Reissua lahden yli hyydytti vielä tuomarin muutos ja Tallinnan lamauttanut maratonkisa majoitus- ja liikenneongelmineen, vaan Viimsiin päästiin (ilman aamiaista, parta pesemättä) ja serti tuli Linda Jürgensiltä, mikä olikin tähtäimessä. Muutenkaan aurinkoisessa Tallinnassa 24h pikavisiitillä ei poreita puuttunut ammeesta eikä lasista:) Isot kiitokset Zanimin Mirkalle parhaasta kahvikestityksestä, Black Dropille Mossen trimmistä ja arvokkaista kasvatusneuvoista ja Mossen synnyinpitäjään Orivedelle Sarille, jonka kommentit hoidokki -Wänestä olivat mannaa: todella helppo, erittäin järkevä pentu ja koko ajan iloinen;)
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Tii kirjoitti...

Suure suured õnnitlused Mosselle!
Suurepärane pilt, suurepärane koerast.

tuk kirjoitti...

Kiitos! Google-kääntäjää tarvii arvosteluun mutta tästä kommentista saa hyvin juonesta kiinni;)

JenniL kirjoitti...

On se hieno ja kaunis koira! Voiko pitää tällainen paikkaansa, että kävisi jopa koko ajan komeammaksi? Vai olenko ihan puusilmä? ;)

tuk kirjoitti...

Kiitos Jenni; samaa ihmettelen minä! Toki kasvattaja Juha osaa Mossen trimmata ehdottomasti upeimpaan kuntoon kuten tässä tapauksessa;)