maanantai 14. tammikuuta 2013

Tartu, Estonia 12.-13.1.2013

Up: TT 14 months
Down: The winners on  Saturday : Biibi and TT

Late night dog walk in beautiful Tartu

Up:
FI CH, SE CH, EE CH Backinblack Rex "Biibi"
FI CH, SE CH, EE CH Backinblack Sturm "Urkki"
FI CH, SE CH, EE CH Little Giants Enjoy "Bitte"
EE JCH, LT JCH, LV JCH, BALT JCH , HeJW-12, FiJW-12, ISPU JW-12, ISPU KBJSg Jettyspoof's Oh So Great "TT"


Great trip to Tartu: SEVEN new tittles for our dogs in two national shows. Especially I'm proud of Manne's and Mosse's sons success: congratulations breeder Marja Karjalainen and thank you for the very best company!! The judges were Petter Steen ( No)  on Saturday and Jahn Stääv (Swe) on Sunday.

Ennen lähtöä Etelä-Viroon harmitti, etten sittenkin valinnut Kajaanin KV:ta, mutta eipä enää. Reissu oli tuloksiltaan ihan napakymppi. Lauantaina sain handlata Mossen pojan Biibin urosten voittoon ja kasvattaja Marja jatkoi esittäen Biibin tyylikkäästi rodun voittajaksi. Urkki sijoittui kakkoseksi ja Bitte oli PN2. TT voitti rodun ja kolmannella sertillään viimeisteli mukavan junnutitteliryppään. Lauantain tuomari oli norjalainen Petter Steen, jonka tarkkoja ja yksilöllisiä arvosteluita on tosi mukava lukea; erityisen kivasti oli hoksattu   TT:n lovely show temperament :)
Sunnuntaina Biibi jäi turistiksi ja Mannen poika Urkki voitti vuorostaan urokset  ruotsalaisen Jahn Stäävin tuomaroidessa. Bitte nousi narttujen voittoon ollen VSP. TT oli jälleen valkoisten paras.
Omatekemät reissujärjestelyt toimivat loistavasti ja emännätkin pääsivät palkinnoille Tallinnan alennusmyynneissä. Kiitos Marjalle kyyteistä, A-luokan seurasta ja kamuille tsempityksistä ;)

 

Ei kommentteja: