keskiviikko 23. tammikuuta 2013

The Spanish shows 19-20.1.2013

UP: BOB and BIS2 breeder kennel Jettyspoof's
Down: BIS1 progeny class  of  "the wonderful father" Double O Seven Les Amis Du Channel
Double dog shows again and this time in Turku .
On Saturday , miniature schnauzer's speciality show TT got excellent and was 4th in junior class. Jugde Carmen Gil Polo.

I 've got no photos of Sunday's INT success, but  TT was second best male with CAC and Jettyspoof's kennel again BOB. Judge Mario Gil De Biedma. 

Turussakin piti päästä käymään, kun hyvä seura houkutteli. Lauantaina erkkarissa TT oli junnujen neljäs. Yhtenäinen ja edustava  Jettyspoof's Oh So -sisarussarja oli ROP ja BIS 2 kasvattajaryhmä; sama porukka vielä näyttävän hollantilaisen isän muodostaman jälkeläisryhmän BIS 1 :)

Sunnuntain saldo oli kasvattajaryhmälle sama, TT sijoittui mainiosti urosten kakkoseksi sertin kera. Onnea systeri Maisalle ja Minnalle koko viikonlopun huikeista sijoituksista ! Onnea Nea upeista kasvateista! Kiitos teille molemmille parhaasta seurasta! Ensikertalainen kiittää myös onnistuneista Turun näyttelyn järjestelyistä! Kiitos myös Mr. Toloselle auton ja kuskin huollosta  ja erityisen lämpimät kiitokset myös Mirkalle ja Venjalle Laukaaseen  virkistyksestä sunnuntain kotimatkalla!

Ei kommentteja: