perjantai 3. huhtikuuta 2009

Aurinkoa!


Posted by Picasa
Supernopeasti ja luontevasti pennut ovat oppineet talon rytmin ja säännöt . Ruoka maistuu erinomaisesti kaikille:Wettellä näyttää kasvavan jalat, Bittella karvat , Manne ja Mosse voivat muuten vaan mukavan paksusti ; )Kakarat ovat mahtavia unikavereita :parhaimmillaan ollaan kaikki vedelty sikeitä 10.45 asti - yksillä aamupikapissoilla. "Sakemannit" ovat osoittautuneet alusta alkaen paitsi luonteeltaan, myös kunnoltaan vahvoiksi ja erittäin säänkestäviksi : tunnin aamulenkit onkin tehty porukalla joen jäällä, samoin kuin iltapäivä- ja iltalenkit. Näiden jälkeenkin virtaa riittää ja painitaan pakkasesta huolimatta lisää pihalla tai sisällä suosikkisetä Mossen kanssa. Cool-man Mannea kunnioitetaan suuresti ja sen edessä kyykätään syvään jo pelkän tiukan vilkaisun jälkeen...niinkuin pitääkin. Pikkuhiljaa penskat ovat alkaneet kulkea erikseen mukana treeneissä ja talleilla, jossa "leikitään" pikkupätkissä arkitokoa. Eli ihanasti on miniquatrojen kanssa pärjätty! Suurin sopeutuminen lienee Mr K:lla, jolle pentujen tulosta kerrottiin vasta muutama päivä ennen niiden saapumista...perustelty syy tähän yllärijärjestelyyn on lähipiirillä tiedossa ; )

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Loistavia kuvia.Miehet ovat niiiiin vaikeita. Se on aivan sama kerrotko niille ajoissa vai vasta myöhään, sopeutuminen on yhtä vaikeaa silti.
Rapsuja ja haleja koko porukalle.

Heidi kirjoitti...

Ihana käydä lukemassa blogista teidän kuulumisia ja nyt oli blogin nimikin vaihtunut :) Pikku Bitte ja pojat ... Aurinkoista viikkoa teille kaikille