sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Lahti -Vaasa KV:t

Mannelan pojat PU2 ja PU3


ROP kasvattajaryhmä: Mosse,Manne,Moona ja Olga
Alla "hirvikoirat" Mosse, Moona, Manne ja Oili


Lomaviikon aluksi X5 hurautti vaivattomasti kierroksen Suomessa lastattuna isoilla Mannelan pojilla ja menomatkalla Mihan Riikalla. Eka yö ilman pikkusähikäisiä sujui uudelleen sisustetulla Skattan mökillä vallan miellyttävästi ,mistä olikin mukava jatkaa Lahteen tapaamaan sukulaisia ja Finnsieger -tuomari Walter Schickeriä . Päätavoitteena oli päästä esiintymään ryhmässä, josta syystä agiliitäjä Mannekin oli mukana.
Tavoitteet täyttyivät komeasti: Ryhmä oli ROP ja Mosse ansaitsi Finnsieger - tittelin PU2 sijan, varasertin ja vacan kera. Ja Manne peesasi Riikan (isot kiitokset !!) kanssa mainiosti PU3 sijalle! Hieno päivä mukavassa seurassa !!
Nokialaiset sukulaistytöt saivat sitten meistä yökylävieraita: hurjasti kiitoksia ylläpidosta Arja &co!
Paluumatkalla Vaasa KV:ssa tanskalainen Tomas Rohlin tuomaroi Mossen EH:n arvoiseksi , eli avoimessa luokassa jatketaan edelleen harjoituksia ; ) Ja seuraavaksi suuntaamme kuonot kohti Pyhätunturia !

1 kommentti:

Suskila kirjoitti...

On meillä vaan niin hyvännäköiset koiruudet ;-D Kiitos hyvästä seurasta Lahdessa ja kiva kun jaksat käydä meitä täällä etelässä katsomassa. Eiköhän mekin joku kerta eksytä sinne teille...