tiistai 21. huhtikuuta 2009

Caccaraiset suolla



Isot pojat poseeraa
Posted by PicasaNormi tilanne: Caccarat pelehtii Mossen kanssa ja Manne valvojana. Tätä kuvaa kun klikkaa vähän isommaksi, saa lumipuhtaiden pikku-Ossien väriä ja karvan laatua verrata isoihin edelleenkin superturkkisiin musteihin ; )

Jokijää lähti pääsiäisenä, joka vietettiinkin poikkeuksellisen leppoisasti kotona päivää paistatellen ja penoja trimmaillen , kun Lappeenrannan reissu tyssäsi X5:n pahaan yskään ; /...Wetten syntymäkarkea karva ei suuresti muuttunut, mutta ihana yllätys oli Bitten mainio turkki pentupörrön alla. Vallan kierrätyskelpoisia nämä Ossit ! Hampaat vaihtuvat vauhdilla ja ruokana "imuroidaan" jo isojen poikien nappuloita .
Jokilenkkien tilalle aloitettiin nyt sitten suokierrokset: tänään nautiskeltiin kantohangilla pari tuntia ihmeellisiä asioita -kuten joutsenia ja hevosen kakkaroita - bongaillen. Ja Wette nosti eka kertaa takakoipea "silleen" kitukasvuisen männyn juuressa ; )

1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Kakarat näyttää kasvaneen rajusti tai mulla silmät heittää härän sitä. Ensi viikolla lomaillaan, kaksijalkaiset maailmalla ja nelijalkaiset Annen luona. Sen jälkeen vois treffata elleikö Pirulla ala juoksu...Ollaanpa kuulolla. Rapsuja kaikille tasapuolisesti.