keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Agirotu Ylöjärvellä 3.7.2010

Pikku picnic kisojen välissä Tiia(vas),Arja,Sari,blogisti,Teija.Valitettavasti taustalla loistava pokaali serteineen ei kuulu meille ;)

Mieluista iltaohjelmaa mustalaistriolle: sorsajahti Härmälässä
Kaikkiaan Manne oli ilmoitettu ja myös osallistui Agirodussa viiteen agilitystarttiin + joukkueviestiin, Bitte neljään lähtöön. Näistä perjantain ja lauantain kisat olivat virallisia ja sunnuntain FAO -open sekä viesti epävirallisia. Mannen vauhti ja Tiian ohjaustekniikka kehittyivät entisestään viikonvaihteessa huimasti (mistä videolla todisteet) ja kisakestävyys molemmilla oli huippuluokkaa +29 asteen helteessä samoin sakemannikaksosilla sekä sukulaisilla Miinalla, Oililla ja Rollella! Lauantaina kisakentälle kiirehdittiin jo 06.30 Bitten toiseen starttin, jossa emäntä pyöri hyrrää väärässä kohdassa yhden suunnitellun valssin jäädessä väliin ja siitä hylly. Kolmanteen lähtöön olikin opeteltava rata rautalankamallin mukaisesti ja se juostiin sitten jälleen hyvillä mielin onnistuneesti - yhtä chillailua ( =kielto) lukunottamatta ja sijoitus edelleenkin meidän kokemuksella loistava 18/66. Kuten jo miniykkösten osallistujamääristä voi päätellä, kisaajia oli reilusti: Mannen kilpakumppanina lauantain C-kisassa 102 medikolmosta. Tiia tavoitteli vain virheettämiä ratoja eikä tehnyt kompromisseja vaikkei tuomari olisi mokia hoksannutkaan ja tuloksina virallisista starteista hyllysarja.
Eipä lauantaina muuta ohjelmaa kaivannut kun musa soi, aurinkoa, hyvää ruokaa ja mahtavaa seuraa oli tarjolla huippuagilityn lisäksi. Wette ja Manne kävivät koirahierojien käsitelyssä: Mannesta ei taaskaan löytynyt jumin jumia tai pienintäkään muuta vikaa :D Open SM:t kisattiin telttamme oivan sijoituksen myötä ihan nenän edessä ja oli huikeeta nähtävää paitsi supermaksien osalta, myös minien hopealle pinkoneen kääsna Tumpin ja Riku Inbergin:) Härmälän mökkiin ja makkaran paistoon päästiin vasta klo 20 jälkeen ja kivaa riitti sielläkin!
Posted by Picasa

Ei kommentteja: