keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Agirotu Ylöjärvi 4.7.2010

Virallinen joukkue: Black Drops a'la Black Docs yllä (vas) Tiia +Manne, Anna+Miina, Arja+Oili , Sari+Rolle
Mannen <3  kontakti . Kisa taisi olla E...
Black Docs:)
Ja viimein pääasiaan: ajatus Black Drop Agirotu -tiimistä tuli pari vuotta sitten Tampereelta Mätön Sarilta. Tämä edustusjoukkue syntyi viimeisenä ilmopäivänä, kun Arja väläytti oman tuoreen muotovalionsa Oilin treenaavan ongelmitta myös mediesteillä! Sunnuntai-aamun viestin aloitti Ainon ( BD Bellona) lapsista kokenein ja menestynein kolmosluokkalainen Black Drop GB Galateia eli Miina upealla nollaradalla, vaikkei Anna ollut motivaation puutteessa kisannut 11/09 jälkeen lainkaan ( "no ku niitä nollia on jo niin monta" selitteli vaatimaton ja taitava nuorten luokan ohjaaja)! Kakkosena viestiä vei medi 1lk:n superkiituri täysveli Rolle ( GB Genesis) . Ykkösluokkalainen mini Oili ja Arja suoriutuivat todella mahtavasti isompien radalla ja ankkuripari Manne-Tiia tekivät viikonlopun parhaan tuloksensa yhdellä ratavirheellä. Kilpailun ainoan medikäppänäjoukkueen sijoitus oli 22/54 josta sekä joukkue että huoltojoukot iloitsevat suuresti! Mahtikiitokset tässä vaiheessa joukkueen (toistaiseksi tuntemattomalle) sponsorille, joka huolehti kisamaksuista!! Viimeinen ja hikisin pokaalitaisto oli kuitenkin vielä edessä eli tälläytyminen Black Docs -asuihin. Vaikea sanoa kumpi oli hauskempaa, esivalmistelut eli pukeutuminen ja make up vai itse kulkue? Kuvat ovat makeita ja ansaittua huomiota riitti:) Jos tunnelmat paikanpäällä ja jälkikäteen pitävät paikaansa, tämä sakki on ensi vuonna jälleen mukana mittelöissä. Eri juttu sitten monellako joukkueella:)

Tämän päivän blogitrilogiassa pintariipaisu viime viikonlopun tapahtumista Teivon raviradalta, Ylöjärveltä .Oli  mahtavaa päästä agilityn Mekkaan, Agirotuun ja varsinkin aloittaa omat kisat näin huikeilta areenoilta!
Kiitokset myös Opalle ja JenniL:lle avusta ja ihanasta seurasta, samoin JenniB:lle yllätystreffeistä Mossen 5 kk pentujen kanssa! Mitä suurimmat kiitokset Tiian äidille Teijalle- superhauskasta seurasta, koirien ja meidän kisaajien asiantuntevasta huollosta, psyykkauksesta(ja kritiikistä!), muonituksesta  ja kuvauksesta!
Posted by Picasa

Ei kommentteja: